En underbar heminredningsbutik

Hej på er och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni kommer gilla. Jag är en kvinna i Piteå som älskar inredning! Jag tycker om snygga grejer med kvalitet, helst inte “made in Taiwan-saker. Jag har hittat ett företag som erbjuder riktigt bra produkter för oss som är intresserade av heminredning i Piteå, och tack vare att jag tycker att detta är så bra vill jag nu berätta för er om det. Företaget som jag pratar om heter Perfect home Camilla Kvist och har ni inte hört talas om detta ställe förut, så kan jag med glädje avslöja att det här är en butik dit ni heminredningsintresserade kan bege er om ni känner att ni vill piffa upp ert hem med fina och prisvärda produkter som inte alla andra har.  

 

Butiken vänder sig till oss som är intresserade av inredning i Piteå, Umeå och Skellefteå, men jag har hört att folk kommer dit även långväga ifrån, för där finns det så många fina produkter som inte finns överallt. Det är alltid lika roligt att komma hem efter ett besök på Perfect Home Camilla Kvist och få ställa fram de nya sakerna som jag har köpt. Jag är imponerad över allt fint som finns i butiken och som är av bra kvalitet. Här finns det något för alla och med ett utbud som ofta förnyas. Det är verkligen roligt att kunna handla där och få en personlig och proffsig service där man också kan få olika inredningstips. Det är tur att min kille har tålamod med mig, för ibland tycker han att jag ändrar om för mycket här hemma. Men vi har alla olika intressen och nu råkar detta med inredning vara ”min grej”. Min kille låter mig därför hållas för han vet hur roligt jag tycker detta är, han älskar ju att vara i garaget och aldrig att jag klagat på det!