Ett företag för dig som önskar få en ansiktsbehandling

Hej alla min kära läsare! Jag jobbar inom sjukvården på natten på Akademiska sjukhuset och att vistas 10 timmar varje natt i en extremt torr luft fick min hud att bli både torr och med en grådaskig ton. Problemet förvärrades under vintern och jag bestämde mig för att prova på en ansiktsbehandling. Jag har många tjejkompisar som intresserar sig för hudvård, en av dessa tjejer talade om att det finns en professionell skönhetssalong, Maryam Beauty Guide, dit man kan vända sig för att få hjälp med en ansiktsbehandling i Uppsala

 

Jag har varit där och är mycket nöjd. Nu går vi mot varmare och ljusare tider igen och värme och sol i lagom doser får huden att må bra. Men hur jag än vrider och vänder på det så kommer jag ända vistas två till tre nattpass i veckan på sjukhuset, med den förödande effekten på min hud som detta har. Därför kommer jag fortsätta gå till Maryam Beauty Guide regelbundet för att få dessa ansiktsbehandlingar som har en helt suveränt god effekt. Trots att det är ansiktsbehandling i Uppsala jag talar om, är det verkligen en behandling i världsklass. Det här ska ni som har problem med er hy definitivt prova på, för jag kan lova er att ni inte kommer bli besvikna. Maryam som äger och driver det här företaget arbetar i enlighet med branschens riktlinjer och allmänna råd, och hon är medlem i Sveriges hudterapeuters riksorganisation. Att få hjälp med dessa kvalitativa ansiktsbehandlingar i Uppsala är något som många fler än jag säkerligen är intresserade av, som har problem med huden av det ena eller andra slaget! Maryam Beauty Guide är det perfekta valet, det kommer ni förstå när ni väl varit där!